Okelbo here i come!


tyvärr..

Kommer inte komma några nya bilder på ett tag, har ingen mobil!men när jag kommer hem från okelbo ska ni få se på bilder! ;) 
 
bild i repris ;)

det var en satans fart på mig.

Träffade Flisan och Julia runt 2 idag, vi snackade och skrattade en helt del, och planerade Julia framtid haha och har planerat våran egna framtid ;) Sen på kvällen träffade jag Elin och Sandra. Sjukt skönt att vara hemma igen men vill ändå tillbaka! :( Var underbart att se Elin leende igen, har saknat det under veckan! :( Och måste träffa Jana min solstråle sen, sjukt längesen :(

äntligen hemma!

sjukt skönt att vara hemma igen! Veckan på Stadium SportsCamp har varit grym, saknar alla sjukt mycket! man blir typ som en familj där ;) Sjukt snygga killar, varmt väder, tränat, discot va grymt, umgåts med massa fina människor, och träffas massa nytt folk, underbart helt enkelt! :)

En avslutningsbild på grupp 20. bästa!

Goddag

Har haft en grym dag här på stadium, och detta är bara första dagen fet är 6 dagar till! Älskar! ;) sjukt sköna människor här ;) vi hörs senare under veckan, kommer nog inte kunna uppdatera så mycket imorgon eftersom att då blir det fotografering och massa träningar. Men ska försöka! Puss ;) Norlie& kkv på invigningen! ;)


tänk på det!


I bilen nu!

Blev slagg hos matte igår med Linn, så nu sitter vi i hans mormors bil Påväg till ssc, ha det bäst allihopa för det ska jag ha ;)


tjat tjat tjat

 
Tjat tjat tjat, sitter här i soffan och lyssnar på när mamma gnäller. Jippie!

hahahahhaha



hinner inte med!

Åkte till Linn för inte så länge sen för att göra hennes läxor som hon har fått under sommarlovet, bara för jag är så snäll ;) Sen drog vi till handen med hennes mamma och handlade lite fotbolls saker till imorgon då vi drar till SSC! är sjukt taggad! men måste fortsätta packa nu, har knappt kommit någon vart..

Godmorgon alla söta!

Ska hoppa in i duschen nu, sen vidare till Farsta Centrum med mina små finisar :)
 

mina planer för resten av sommaren!

I helgen så åker jag till Stadium SportCamp i en vecka, kommer tyvärr inte blir någon uppdatering den veckan men det säkert en massa tidsinställda inlägg ska jag försöka hinna med :) 
 
När jag kommer hem från Stadium SportsCamp så kommer jag vara hemma i typ 2 dagar sen vidare till Ockebo till en stuga där och umgå lite med familjen. mys! kommer vara där i 6-7 dagar!och det är så långt ute på landet som det kan gå. Men ska försöka fixa internet där. Annars kommer jag dö! :( 
 
Efter Ockebo blir jag hemma i 2 dagar igen sen vidare till Gotland på fotbollscup i 5 dagar. och då är vi redan inne i Augusti månad. Kommer hem den 5 Augusti. Hemma i någon vecka sen till Småland förmodligen med Linn till den 20:onde augusti :)

truet

"Lär dig livets stora gåta,
älska, glömma och förlåta"

rockar i rocksta!

Va på Grönalund igår med dom fina!Sen blev det slagg hos Patricia i Rocksta. Det är 11 våningar upp och ny byggt. Snacka om att jag va avis och rädd! ;) Idag va det Grönalund igen och imorgon blir det stan och köpa nya kläder och nya saker StadiumSportsCamp som jag drar på nu i helgen! ;) 

så kan det gå

Tjej: "Vill du gå ut med mig?"
Kille: "Nej."
Tjej: "Hörde du ens vad jag sa?
Kille: "Ja."
Tjej: "Vad sa jag då?"
Kille: "Vill du gå ut med mig?"
Tjej: "Visst."

godmorgon!

Godmorgon alla!Snart blir det röra sig mot Handen med Elin. mysigt! Får se vart dagen tar oss idag. tyresö eller stan? ;)

blablabla


sommerbild!


true

Killar ska ta reda på storleken på hennes hjärta, inte storleken på hennes BH ♥

ensam då..

Godmorgon alla! ligger här i sängen helt ensam medan Linn och Elin sover i den andra sängen. klockan är halv 2, funtar på att gå och väcka dom eftersom vi ska ju träffa Patricia idag och måste hinna med allt ;)
såhär känner jag just nu!

kvällskvisten!

Har haft det jätte mysigt med tjejerna. Vi har druckit varmt oboy, dansat loss på altanen, tagit bilder och snacka massa. Skönt med en lugn kväll för en dag! Video och bilder kommer senare, det ligger på Elin telefon. Men här får ni en skön låt såhär på kvällskvisten. Blir ingen mer uppdatering för mig. För ska äta massa gott och umgås med dom fina nu! Godnatt alla fina :) 
 

Det är så vi gör!

Elin och Linn slaggar här. Nu blir det över till micke som är med Kalle och hoppa studsmatta och umgås lite ;)
 
Blir tyvärr ingen bild för sitter på brors dator!
 
 

gammlt oh bra!

 

yes


godmorgon!

Godmorgon alla fina! Har just kommit hem. Men nej det blir inte någon skönhetssömn här nej. Kanske kommer hinna sova i 2 timmar innan jag ska upp igen och vidare till Östnora och bada med Linn & Elin ;) Ska försöka greja lite med designen oxå,får se om jag orkar bli klar med allt idag, men annars ska den nog ändras någon gång i veckan! 
 
Hahah skön!

nattgibbar!

Min uppdatering suger. Men imorgon kommer jag hem och då blir det en massa uppdatering. Har en massa saker att berätta. men nu ska jag spela, haha vi hörs imorgon! ;)

-


om kvällen igår.

Kvällen igår va sjuk måste jag bara säga. Det gick mellan kaos och paradis. Men hade sjukt kul trots allt med mina söta små jordgubbar Elin och Linn,

Svar på frågestund!

Har du någon fobi?- Sniglar.
Vilka bloggar följer du?- http://www.widerstedt.com/ och massa kompisar! 
Vilken sorts trosor har du oftast på dig?- String :$
Vad gillar du mest med dig själv?- mitt hår & läppar tror jag :)
Förhållande eller singel- komplecerat
Drömyrke- Snut
Tre saker hos en kille jag gillar- Ögonen, Håret, Leendet
Varför börja du blogga?- Tidsfördriv
Vill du ligga med mig?- Nej Oscar Brook det vill jag inte.
Är du oskuld?- nej
Hur gammal va du när du förlorade oskulden?- 13.
Varför har du en blå tå- haha för att den är känd. nejmen den är sönder trampad och möglig.
Hur ofta dricker du mjölk i smyg?- öhm.. för ofta för att räkna. :$
Vem av alla dina sysslingar är den bästa?- Elin såklart! ;)
När va vi i ditt kök senast?- Nyss typ.

hemma bäst

Kom typ nyss hem, Elin och Sandra är här. Sandra har nyss kommit hem, brun är hon. Fan på henne! Ikväll blir det dra till Markus med idioterna :)
 

trött chey hey!

Var och nattgibbade igår/ikväll med Elin,Linn,Timmi,Viktor & Max. Vi började snacka med alla möjliga där inne sen så åkte jag och Elin till ekerö och va med några från gibbet. Och just nu sitter jag här hemma hos Vera. Vi ska ta lite bilder, så jag kommer med nya fräsha bilder sörru! :)
 
Jag och vera för 1 år sen kanske? ;)
 

frågestund!

JA du hörde rätt! Ska köra på en frågestund nu! Svara på frågerna i slutet av veckan tror jag!
 

havsbad

Har nyss kommit hem från årsta havsbad med massa trevligt folk! :) har bränt mig som satan!men snart blir det ut med trevligt folk igen. Tror jag ska nattgibba ikväll med Timmi,Viktor och Max, men får se hur de blir ;)

I want you back!


elin is my bodygard

Nu blir det skräckfilm time med brudarna Vera och Elin! De blir slagg hos mig ikväll. Ovanligt. Och ja ja vet min uppdaterung suger men igår så va jag & nattgibbade och träffade några :) och ja såklart så gibbade jag med Elin, Linn och Vera ;) Va sjukt kul iaf! men vi hörs, pussssss
 

skönt!

Har äntligen kommit hem nu! Sov hos Sebbe med Marcus och Elin. Och nu blir det bära av att möta lilla veris. vi hörs snart! Puss & hej! :)